sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Pakkasviikon antia

Jee!!! Ei ole vielä projekti unohtunut ja kuvia on otettu. Viikko kaksi onkin ollut kunnon pakkasviikko, joten kuvausta tuli tehtyä sisälläkin. Erilaisista (enemmän epäonnistuneista) kokeiluista julkaistakoon maitoprojekti. Muistan ilmielävästi kuvan vuosien takaa jostain kirjasta, jossa oli otettu valokuva, kun maitopisara putoaa maitoastiaan. Ja voi miten kaunis kruunu pisaran putoamisesta olikin syntynyt. Pitihän sitä tietenkin kokeilla. Tiedänpähän nyt, että kun pisara putoaa nesteeseen, ensin se uppoaa, sitten se kimmahtaa ylöspäin ja sen jälkeen putoaa uudestaan. Tässä viimeisessä vaiheessa voi saada vangituksi kameralla hienon "kruunun". Noohh...kamera valmiiksi ja ruiskuun maitoa. Kameraan sarjakuvaus päälle ja suuri toive, että jokin ruutu olisi vanginnut jotain kaunista. Just joo...ei nyt ihan kruunu...


Viikonloppuna tuli reippailtua ulkona pakkasta uhmaten. Auringonlaskut ovat kauniita ja niitä kyttäilinkin iltapäivällä.


 Aikani kuvattua jäin odottelemaan auringon painumista horisontin lähelle ja sen alle, jotta saisin vielä niistäkin hetkistä kuvan. Pakkanen hiipi varpaisiin ja sormiin, mutta periksi en antanut. Hetken tultua, otin kameran esiin vain todetakseni, että akku oli loppunut - se siitä. Mutta kaunista oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti